Egy teljesen új kulináris élmény a rub-ok kínálatában. A vadkender illatát és kissé kesernyés, ’zöld’ ízét visszaadó karakteres rub. Telt, tartalmas hatását a hagyományos fűszerek (hagymák, bors), míg egyediségét a természetes zöldkender aroma (hatóanyagot nem tartalmaz!) mellett a kendermagliszt és a görögszéna adja. Elsősorban disznó- és baromfihúsokhoz ajánljuk, de lényegében bármely húsféleséghez (akár halakhoz is) alkalmazható!
A szárazpác felhasználása rendkívül egyszerű. Kevés olajjal összekeverve pácoljuk a lefűszerezett alapanyagokat. Ezt a műveletet 2-12 órával a sütés vagy grillezés megkezdése előtt végezzük el. 80g szárazpác 1,5-1,6 kg hús pácolásához elegendő.
A szárazpác, az ajánlott adagolás szerinti felhasználás esetén, az általános fogyasztási szokásoknak megfelelő sómennyiséget is tartalmazza.
Videó (feltöltés alatt) Vásárlás Termék adatlap