Észak-Amerika délnyugati részét, a vadnyugat és a pioneer korszak ízvilágát idéző rub. Alapját a paradicsom, a chili és a római kömény hármasa adja. A hagymák és a bors zárják a kört teljes egésszé és egy kevés kakaó teszi pikánssá és teltté a fűszerek egységét. Elsősorban marha és disznóhúsokhoz ajánljuk, de a halak kivételével bármely húshoz és steakburgonya sütéséhez is felhasználható!
A szárazpác felhasználása rendkívül egyszerű. Burgonya esetén szárazon szórjuk a felületre a pácot. Húsoknál az előfűszerezett alapanyagokat kevés olajjal keverjük össze. Ezt a műveletet, az alapanyagtól függően 0,5-12 órával a sütés, grillezés megkezdése előtt végezzük el. A tasak tartalma kb. 0,6 kg húsalapanyag lepácolásához elegendő.
A szárazpác, az ajánlott adagolás szerinti felhasználás esetén, az általános fogyasztási szokásoknak megfelelő sómennyiséget is tartalmazza.
Videó (feltöltés alatt) Vásárlás Termék adatlap