Ez a "macho"-s szárazpác a karakteres, de nem durván csípős ízek kedvelőinek kedvenc grill és barbecue terméke lehet. Különleges, férfias ízvilága harmonikusan egyesíti magában a csípős és fűszeres ízeket, mesterséges ízfokozó felhasználása nélkül.
Ez az ízharmónia vörös húsok esetén érvényesül igazán, de aki a húsmentes grillezés híve és ezzel a keverékkel ízesíti kedvenc zöldségeit, biztosan nem fog csalódni. A grillezés megkezdése előtt 2-12 órával célszerű a húsokat bedörzsölni a prémium szárazpáccal, majd kevés olajjal elkeverni. Zöldségek, grillsajtok ízesítése esetén elegendő a terméket szárazon az alapanyagokhoz keverni. A doboz tartalma 2-2,3 kg húsalapanyag lepácolásához elegendő.
A szárazpác, az ajánlott adagolás szerinti felhasználás esetén, az általános fogyasztási szokásoknak megfelelő sómennyiséget is tartalmazza.
Videó (feltöltés alatt) Vásárlás Termék adatlap