A szárazpác, nevéhez méltóan, mindenhez jó és a legnagyobb partiarc! Legyen szó húsról, grillsajtról vagy zöldségekről, a fűszerek harmóniája az összejövetelek kedvenc fogásává teheti az ezzel készült ételeket. A rub összeállítása során törekedtünk arra, hogy a hagyományos fűszerek és a különleges összetevők olyan arányban legyenek jelen, hogy univerzálissá tegyék ezt a prémium terméket, mesterséges ízfokozó felhasználása nélkül.
Felhasználása rendkívül egyszerű. Sajtok és zöldségek esetén szárazon szórjuk a felületre a keveréket. Húsoknál olajjal összekeverve pácoljuk az előfűszerezett alapanyagokat. Ezt a műveletet 0,5-12 órával a sütés, grillezés megkezdése előtt végezzük el. 80g szárazpác 2,5-2,7 kg húsalapanyag bepácolásához elegendő.
A szárazpác, az ajánlott adagolás szerinti felhasználás esetén, az általános fogyasztási szokásoknak megfelelő sómennyiséget is tartalmazza.
Videó (feltöltés alatt) Vásárlás Termék adatlap