A csípős ízek kedvelőinek! Ez a rub az Afrikában és a chili kedvelők körében népszerű bird’s eye, vagy piri-piri paprikákat idézi meg. A keverékben használt többi fűszer mind arra hivatott, hogy a csípős ízt kiemelve, az afrikai konyhát és Afrika hangulatát hozza asztalunkra. Elsősorban sertés- és baromfihúsokhoz ajánljuk, de bármely egyéb húshoz is (akár halhoz is) felhasználható! Javasoljuk továbbá grillezett sajt és zöldségek fűszerezéséhez, vagy saláták ízesítésére is.
A szárazpác felhasználása rendkívül egyszerű. Sajtok és zöldségek esetén szárazon szórjuk a felületre a keveréket, húsoknál kevés olajjal összekeverve pácoljuk le a fűszerezett alapanyagokat. Ezt a műveletet 0,5-12 órával a sütés, grillezés megkezdése előtt végezzük el. 80g szárazpác 2,5-2,7 kg alapanyag pácolásához elegendő.
A szárazpác, az ajánlott adagolás szerinti felhasználás esetén, az általános fogyasztási szokásoknak megfelelő sómennyiséget is tartalmazza.
Videó (feltöltés alatt) Vásárlás Termék adatlap