Texas és Mexikó ízvilágát idéző szárazpác. Karakteres, különleges ízét a chili, a fokhagyma és a római kömény adja. Ezt egészítik ki és teszik harmonikussá az egyéb fűszerek. Marha, disznó és baromfihúsokhoz egyaránt ajánljuk! Alkalmas még, mexikói jellegű ételek ízesítésére, továbbá grillezett sajt és zöldségek, vagy saláták fűszerezéséhez is.
A rub felhasználása rendkívül egyszerű. Sajtok és zöldségek esetén szárazon szórjuk a felületre a keveréket. Húsoknál a keveréket szórjuk egyenletesen a felületre, majd egy kis olajjal leöntve pácoljuk be a fűszerezett alapanyagokat. Ezt a műveletet 0,5-12 órával a sütés, grillezés megkezdése előtt végezzük el.
80g szárazpác 2-2,3 kg alapanyag fűszerezéséhez elegendő, és az általános fogyasztási szokásoknak megfelelő sómennyiséget is tartalmazza.
Videó (feltöltés alatt) Vásárlás Termék adatlap